PGE en studenten toetsen gebouwen TU/e op toegankelijkheid

Twee achtereenvolgende maandagen in mei testten enkele TU/e-studenten en vrijwilligers van de Stichting Platform Gehandicaptenbeleid Eindhoven de gebouwen Atlas, Matrix en MetaForum en Gemini. De eerste week gaan niet alleen Simon de Waal op pad, maar ook Celeste Troost en Dennis op ’t Roodt- allebei student Computer Science and Engineering.
De week daarop is het de beurt aan Swen Klaasenbos en Parrondo Ojanguren.

Beide keren lopen enkele medewerkers van Dienst Huisvesting, de afdeling Arbo, Milieu, Veiligheid & Stralingsbescherming en ervaringsdeskundigen van PGE mee. Dienst Huisvesting noteert de verbeterpunten en PGE geeft tips. De Stichting inventariseert bovendien om de goede punten van deze en andere Eindhovense gebouwen op een website te zetten.Privacyverklaring Platform Gehandicaptenbeleid Eindhoven (PGE)
Realisatie en ontwerp website: Stichting Supportpunt Eindhoven