Kom je ook naar het GP Bulls toernooi met Uniek Sporten event?

Welkom bij de vijfde editie van de GP Bulls Internationaal elektrisch rolstoel hockeytoernooi! Van 16 tot en met 18 augustus 2019 wordt het Indoor-Sportcentrum Eindhoven omgetoverd tot een elektrisch rolstoelhockey spektakel.

Naast de reguliere wedstrijden, waar twee teams van de Eindhovense vereniging GP Bulls hun titel gaan verdedigen, wordt er op 17 en 18 augustus een side-event Uniek Sporten en een zorgmarkt (door Sport Service Noord-Brabant) georganiseerd. Tijdens de side-events staan kennismaken, ervaren en beleven van verschillende unieke sporten centraal. De gemeente Eindhoven, Uniek Sporten Zuid Brabant en de GP bulls bieden verschillende sportverenigingen de mogelijkheid om het aangepasten sporten een podium te bieden. Iedereen is welkom en de toegang is gratis!

Bron: Nieuwbrief GP Bulls en Uniek Sporten

Privacyverklaring Platform Gehandicaptenbeleid Eindhoven (PGE)
Realisatie en ontwerp website: Stichting Supportpunt Eindhoven